Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Operakällaren öppnar två nya restauranger

 
Friends Arena satsar på helt nya matkoncept och öppnar under våren två nya restauranger inne i arenan i samarbete med Operakällaren; West Lounge c/o Operakällaren och East Lounge c/o Bakfickan. För matkoncept och menyer står den flerfaldigt prisade kocken och hovtraktören Stefano Catenacci.

– Det ligger i tiden att restauranger med hög kvalitet på maten etablerar sig utanför stadskärnorna och för oss känns det otroligt spännande att få göra det på Friends Arena och därmed bidra med något helt nytt i arenasammanhang, säger Stefano Catenacci.

Restaurangerna har lite olika koncept, med det gemensamt att de satsar på högkvalitativa råvaror i en avslappnad miljö. På West Lounge c/o Operakällaren erbjuds en trerättersmeny med bordsservering, i en så kallad open kitchen-miljö, där gästerna kan se när kockarna arrangerar maten. I East Lounge c/o Bakfickan erbjuds ett enklare matkoncept i bufféform.

Båda restaurangerna har fullständiga rättigheter och kommer även att erbjuda ett högkvalitativt dryckessortiment. Restaurangerna, som är en del i Friends Arenas premiumpaketerbjudande, kommer att premiäröppna i samband med finalen av Melodifestivalen 14 mars 2015 och kommer därefter hålla öppet i samband med evenemang på Friends Arena

– Vi är förstås väldigt nöjda att kunna erbjuda mat från en av Sveriges absolut bästa restauranger på arenan. För många av våra gäster är evenemanget en helhetsupplevelse och nu kan vi förlänga den upplevelsen med riktigt bra mat och dryck på arenan, säger Thomas Perslund, Managing Director på Friends Arena.

Operakällaren kommer även att leverera mat och dryck till Friends Arenas logegäster.

Förutom de nya restaurangerna öppnar också en helt ny supporterbar vid arenans norra läktare inför fotbollssäsongen 2015.

Stefano Catenacci och Operakällaren öppnar två nya restauranger på Friends Arena Stefano Catenacci och Operakällaren öppnar två nya restauranger på Friends Arena

Om Nobis
Nobis AB är en koncern inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen och driver bland annat stjärnkrogen Operakällaren, Operabaren, Bakfickan, nattklubben Café Opera, designhotellen Nobis Hotel, Miss Clara Hotel, Hotel J, Hotel Skeppsholmen och klassiska Stallmästaregården.


Om Friends Arena
Arenan är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna . Med fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken och ett öppningsbart tak. Publikkapaciteten är 75 000 vid konserter eller 50 000 sittande. 


Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer