Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sunniva Fallan Röd ny VD för Yasuragi

 



Nordic Hotels and Resorts har utsett ny VD och hotelldirektör för det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm. Förtroendet och ansvaret för utvecklingen av anläggningen går till Sunniva Fallan Röd.

- Yasuragi är en unik anläggning som kräver en unik chef. Det är därför oerhört roligt att få välkomna Sunniva till Nordic Hotels och till ansvaret för Yasuragi. Hon är en fantastisk ledare och personlighet som tillsammans med sin personal kommer ta Yasuragi till nya höjder, säger Trond Bastiansen Chief Operating Officer för Nordic Hotels and Resorts.

Sunniva kommer närmast från Scandic Kungsgatan där hon varit hotelldirektör. Hon har en lång och gedigen bakgrund från hotellbranschen med chefs- och ledarroller från både stora hotellkoncerner som Hilton och Reso till enskilda mindre anläggningar som Lydmar Hotel i Stockholm. Hon är utbildad bland annat vid Swiss School of Hotel Management i Chur, Schweiz och Handelshögskolan i Stockholm. 2012 fick hon motta utmärkelsen “Årets Framtidschef” på Chefsgalan.

Sunnivas breda bakgrund och erfarenheter kommer att komma väl till användning i den fortsatta utvecklingen av Yasuragi. Anläggningen har genom åren vunnit en mängd priser och utmärkelser senast 2014 då Yasuragi blev utsett till årets SPA av SpaStar International.

- Yasuragi har ett fantastiskt kundlöfte som handlar om att ge gästerna en möjlighet att koppla av på djupet och återfå sin kraft. Det känns otroligt fint att få ta vid och leda detta koncept vidare i den japanska anda som är grunden i Yasuragi. Jag kommer vårda arvet ömt i det fortsatta arbetet med att utveckla nya och underbara upplevelser för våra gäster, säger Sunniva Fallan Röd.





Sunniva Fallan Röd tillträder som VD och hotelldirektör för Yasuragi under maj.







Yasuragi Hasseludden erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande behandlingar.


Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 24 möteslokaler samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Anläggningen omsätter ca 197 Mkr och drivs av Nordic Choice Hotels AS. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Yasuragi Hasseludden öppnade 1997 och byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.





Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer