Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Säsongens nyheter från GB

 
Bland de nya inslagen på GB:s glasskarta finns flera nyheter för alla nöt- och chokladälskare, en frisk isglass för alla barn och slutligen en riktigt god glass för alla laktos- och glutenintoleranta.

Årets glasskarta från GB Glace innehåller hela nio nyheter med smaker som varierar från kraftfulla choklad- och nötsmaker, uppfriskande citrus och milda hallontoner. Extra festligt blir det i år eftersom den älskade GB-gubben fyller 50 år och det firas att han har varit symbol för GB Glace sedan 1965.

.Magnum Pink and Black består av två smaker för olika tillfällen och personligheter. Magnum Pink är en rosa dröm där glass och sås med frisk hallonsmak omsluts av Magnum-choklad och ett rosa överdrag. Den kraftfullare varianten Magnum Black består av len vaniljglass som möter intensiv kaffesås och mörk Magnum-choklad som överdrag.
Magnum Yoghurt Fresh – en favorit som lanserades första gången år 2002 är även tillbaka. Med sin krämiga yoghurtglass och hallonsås i kombination med ett tjockt lager Magnum-choklad, är Magnum Yoghurt Fresh en given favorit för alla som älskar den trendiga yoghurtglassen.

 

Magnum Pink and Black Magnum Pink and Black.

Fler glada nyheter för alla glassfantaster är Cornetto Peanut Butter Love, Daimstrut Chocolate och Marabou Schweizernöt på pinne. Cornetto Peanut Butter Love är en dröm för alla jordnötsälskare. Med jordnötssmörglass och kolasås i en krispig våffla, toppad med choklad och karamelliserade pekannötter är glassen en maffig dröm där sött och salt möter mjukt och knaprigt.

Daimstruten är en älskad favorit bland svenska folket och nu är Daimstrut Chocolate här – en galet god chokladglass, toppad till max med kraftfull chokladsmak där fluffig chokladglass möter knapriga Daimbitar och omsluts av en krispig våffla. En av Sveriges största glasstrutar med sina 160 ml!

När Marabou Mjölkchoklad på pinne lanserades 2013 blev det en stor succé och nu kommer uppföljaren -  Marabou Schweizernöt på pinne är ett ljuvt möte mellan krämig hasselnötsglass, rostade hasselnötsbitar och mild Marabou Mjölkchoklad.

För alla som undviker gluten och laktos finns R-ICE – en  strut med vaniljrisglass och chokladrippel, omsluten av en glutenfri majsvåffla och slutligen täckt med choklad. R-ICE är 100 % vegetabilisk, mjölk-, laktos-, soja- och glutenfri – en riktigt god glass för alla, inte enbart allergiker. R-ICE har tidigare funnits inom beställningssortimentet från GB Glace men kommer nu med på glasskartan och dessutom i ett större format – fortfarande med samma goda smak.

 

Marabou Schweizernöt på pinne är ett ljuvt möte mellan krämig hasselnötsglass, rostade hasselnötsbitar och mild Marabou Mjölkchoklad.  För alla som undviker gluten och laktos finns R-ICE – en riktigt god strut med vaniljrisglass och chokladrippel, omsluten av en glutenfri majsvåffla och slutligen täckt med choklad. Marabou Schweizernöt på pinne med hasselnötsglass, rostade hasselnötsbitar och mild Marabou Mjölkchoklad.
 RICE – en gluten- och laktosfri strut vaniljglass och chokladrippel, omsluten av en glutenfri majsvåffla och slutligen täckt med choklad.


För alla stora och små finns den friska nyheten Calippo Shots med smak av söt cola och syrlig citron. Calippo Shots består av små, uppfriskande iskristaller som äts ur en bägare vilket är ett för GB Glace unikt och roligt format.

 

Taggar

Produktnyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer