Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

First Hotels till Solna

 
First Hotels fortsätter tillväxten och får nu sitt första hotell i Solna, strax utanför Stockholm. Hotellet ligger centralt placerat i förhållande till Solna Centrum, Friends Arena och Karolinska Institutet.

First Hotel Solna öppnade dörrarna för första gången i februari i år, har 75 rum och ligger centralt placerat i Solna, strax utanför Stockholm.

- För oss är det förstås mycket positivt med etableringen i det snabbväxande Solna. Det är ett viktigt område och hotellet har en central placering i förhållande till bl a Karolinska Institutet, Friends Arena etc. Med enkel access till Stockholm centrum, kompletterar hotellet väl vår övriga portfölj i Stockholmsområdet, säger Lennart Johansson, VP Business Development, First Hotels.

Nytt hotell

Det 75 rum stora hotellet ligger i en ombyggd kontorsfastighet. Konverteringen till hotell startade i 2014 och alla rum är totalrenoverade med nya badrum.. Hotellets gäster har gratis Wi-Fi och tillgång till parkering både utomhus och i garage samt gym.

- Vi är mycket nöjda med det slutgiltiga resultatet. Nu kan vi erbjuda våra gäster ett bra uppehåll på ett centralt hotell och till riktigt förmånliga priser. Tillsammans med First Hotels starka position i marknaden och goda distributionsplattform, ser jag ljust på framtiden, säger Hotelldirektör Henrik Widin, First Hotel Solna.

En stad i tillväxt

Områden runt de skandinaviska huvudstäderna växer i snabb takt. Detta gäller även för Solna, där befolkningen ökat med ca 25 procent de senaste tio åren, och det är ett område som bara blir än mer attraktivt  tack vare sitt centrala läge och goda infrastruktur.

- First Hotels önskar vara representerat i alla centrala områden i Skandinavien och i alla segment av marknaden. Med First Hotel Solna får vi ett nytt hotell i en viktig marknad, samtidig som vi positionerar oss i budget-segmentet. Vi er mycket glada att kunna önska Henrik Widin och hans team välkomna till First-familien, säger Johansson.

First Hotel Solna är hotellkedjans 36:e  hotell i Sverige och det nionde under de sista 12 månaderna. Kedjan består nu av 58 hotell.

Fakta om First Hotel Solna:

  • Öppnade dörrarna för första gången i februari 2015

  • En kvalitetsprodukt i Budget-segmentet och med riktigt förmånliga logipriser

  • Centralt placerad, nära Karolinska Institutet, Friends Arena etc.

  • Blir en del av First Hotels från 31 mars 2015


 

First Hotel Solna. Det 75 rum stora hotellet ligger i en ombyggd kontorsfastighet. Konverteringen till hotell startade i 2014 och alla rum är totalrenoverade. First Hotel Solna. Det 75 rum stora hotellet ligger i en ombyggd kontorsfastighet. Konverteringen till hotell startade i 2014 och alla rum är totalrenoverade.

Om First Hotels   

First Hotels etablerades 1993 och är med sina 58 hotell av Skandinaviens ledande. I portföljen är erkända hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo och First Hotel Mayfair i Köpenhamn. Hotellkedjans målsättning är att erbjuda sina gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär, design och är centralt placerade i Sverige, Danmark och Norge.

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer